Inspiratiemiddag

Wat was het leuk afgelopen 7 juni in de Steenfabriek tijdens de inspiratiemiddag Naar Buiten!!
De prachtige opkomst laat zien dat het een onderwerp is dat leeft. Meer dan ooit. 

We hebben afgesproken om elkaar te blijven enthousiasmeren en inspireren en daarmee te zorgen dat alle kinderen meer in contact komen met de natuur, zichzelf en elkaar! Want zoals onze (online) eregast, schrijver Richard Louv zei: “Kinderen zijn in de natuur veel liever voor elkaar dan binnen in de klas” en “in de natuur gebruik je al je zintuigen en gaat leren veel gemakkelijker.” 

Dus hup, Naar Buiten!  Lekker in de natuur spelling oefenen, tafels stampen, afstanden inschatten en je zintuigen leren kennen. Maar ook: verwonderen, samenwerken, leidinggeven en experimenteren. En last but not least: Leren over de (eigen) natuur!

Dank aan iedereen die er was! 

Een groot dankjewel ook aan alle sprekers, de workshopleiders en onze partners: Maggy van de Aker, Bas Jurres, José Schoormans, Bram Relouw, Sabine Louwerens, Marion de Cocq, Richard Louv,   Brabants Landschap, Van Gogh Nationaal Park, Rotary Den Bosch,  Agenda Natuurinclusief, domein gezondheid, Edux, IVN Natuureducatie, Kunstloc Brabant.

Wil jij ook met je groep naar buiten? Wij helpen je graag op weg! 

Hieronder kun je lezen wat er op het programma stond 7 juni. Zodra er weer een bijeenkomst wordt georganiseerd brengen we je hiervan op de hoogte via de site en onze socials.